lørdag 2. februar 2013

Helg :)

Helga er alltid noe man ser fram til, selv om  man ikke er i arbeid, så er det noe spesiellt over helga. Daniel er hjemme, man kan kose seg litt ekstra på kvelden, og man tar seg mer tid til å nyte dagen når man slipper hverdagsmas og stress.

Idag dro Daniel, lillemann og jeg inn til Strömstad for å gå tur å spise pizza :) Det har vært kjempe deilig vær i strömstad idag, sol og -4 grader. Og selfølgelig hadde jeg jo sjekka at jeg hadde med alt utstyret som peter trengte før jeg dro hjemmefra, men det skjedde visst noe med den lua, for når vi vel var fremme i byen, så hadde lua blitt til en body :S vet ikke helt hvordan det skjedde. Så peter har da blitt trillet rundt i strømstad med en bukse på hode :P hehe stakkars gutt! Varm var han da iallefall :)

Vi er jo nesten stamkunder inne på strömstierna pizzaria, så de kjenner oss igjen når vi kommer og synes det er stas at vi har med Peter :) Så de klapper han på hode og han blir tilbydt kjærlighet på pinne XD hehe Trenger kanskje ikke engang si at vi måtte takke pent nei til den :P

Når vi først var i strömstad var vi innom Kattis babyshop, og fant HOPPEHUSKE!!! :D Den har blitt flittig brukt de 7 timene vi har eid den :P Kjøpte også ny stropp til babystolen som står ved bordet, pluss en sittedyne til å ha oppi. :) Ble så bra så!




2 kommentarer: