onsdag 25. september 2013

Lille luringen

Idag skulle dere sett lillemann! Han begynner å bli en liten luring...

Han har lenge testet grenser, der han blandt annet tester ut hvor mye han får tulle med maten, eller trykke på tv-kontrollen, trykke på xbox-knappen for å ikke snakke om å dra ut dopapir! Hehe liv og røre!

Men idag...

Vi er på kjøkkenet for å lage middag, men Peter finner ut at maten tar for lang tid, så han prøver å komme seg inn til kattematen som står i hjørnet på kjøkkenet. Jeg rekker å fjerne han og setter babystolen foran kattematen så han ikke skal komme til.
Greit nok det, men det tok ikke lang tid før han dropper ned på gulvet og krabber under stolene og bordet for å kommer til kattematen. Jeg står ved ovnen da jeg hører det knaser i hjørnet og der sitter et fornøyd lite fjes, som har skaffet mat helt på egenhånd :)

men så kommer pus! Hun er jo så snill som dagen er lang og setter seg forsiktig ved siden av Peter og spiser forsiktig de bitene han har kastet på utsiden av matskålen. Hun sitter å spiser da det kommer en hånd som dytter pus bort, for hun skal jo ikke ta den maten han spiser :P

hehe trenger vel kanskje ikke si at jeg fjernet Peter fra matskåla til pus, stakkars katt, må jo få spise maten sin uten en prøvende 1-åring :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar