torsdag 30. mai 2013

Kjæreste-tur til Kiel

Mandag til Onsdag var Daniel og jeg på kjæreste-tur med kiel-ferga :) Det er et 2 døgns cruise som går tur/retur Oslo- Kiel. Så på mandag kjørte vi Peter til "mormor" og vendte snuta mot Oslo.

Turen inn til Oslo var faktisk litt morsom. Det er vel ikke akkuratt en hemmelighet at vi ikke alltid følger fartgrensa på E6, og denne gangen var ikke et unntak. Vi cruiset i en snittfart på 130 km/h og har en bil helt opp i rompa... Jajaaa! Legger oss inn i sneile-fila og blir forbikjørt av Ari Behn... Hmmm jaja!

Vi trenger mer bensin ved dette tidspunktet. Vi er nå ved Vestby nord, og kjører av E6 for å fylle bensin og kjøpe oss en sjokolade hver, da ingen av oss har rukket å spise no særlig frokost.
*Kvick-lunsj er tingen når man er på farta.*

Vel ute på E6 er det på tide å spise sjokoladen. Min var helt perfekt, også var det Daniel sin... Kvick-lunsj uten kjeks :D hehe rareste jeg har smakt av sjokolade!

Så var vi fremme i Oslo, og det etter bare å kjørt litt for langt! *hfew* 3 minutter før den magiske "2 timer før avreise- innskjekkinga" sto vi ved ferge-kaia :)

På båten til Kiel fløy tiden avgårde! Vi koset oss med pirat-show, god mat og god drikke :) Etter en god natts søvn var vi i Kiel!

Vi stod i vinduet og speidet ut på byen, og der! Der var det noe Daniel har villet se på lenge!!! *drumroll please!* SATURN!!! wooohoo! (for han ihvertfall ;)...) Jeg var litt mer.... hmmm woop! hehe

men dit skulle vi altså, så det var bare å ta bena fatt, og etter 15 minutter gåing og 10 minutter leting fant vi det. Det er en veldig stor elektonikk-butikk for dere som lurer :)
Så vi virret litt rundt inne på Saturn, så gikk vi innom noen andre butikker, før vi dro til båten igjen :)

Turen fra Kiel til Oslo var også bra! Spa, der vi tok 60 min. klassisk massage hver *elsk*, mat (ikke like god som dagen før, men men), god drikke og ikke fullt så bra show, men klovnen før showet var okei da :) hehe

Uansett en veldig fin tur!

Men det er veldig godt å være hjemme igjen sammen med lille familien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar