søndag 30. desember 2012

Tilbake til hverdagen

Da var jula over for denne gang og på en uke har vår lille familie; vært på 8 familiebesøk, hatt 1 rørleggerbesøk, vært på 1 leteaksjon, hatt førstehjelp på 1 bil og pakket opp gaver :) Ja juletiden er en hektisk men utrolig koselig tid. Det blir jo ikke mindre hetisk av at vannpumpa plutselig bestemte seg for å bli ødelagt, og at bilen har tappet seg for energi i jula, og trengte litt strøm på battery. Men alt i alt er det verdt all forberedelse og flying, når man sitter sammen med familien og koser seg.

  Peter har blitt koset og dullet med, fått (det som føles ut som) en million gaver, prøvd litt ny mat (brødskiver og potet), fått *kremt* ny leggetid (og heldigvis da også sovet lenger om morgenen) og øver fælt på å si bø!
En uke går så fort og det skjer så mye i løpet av kort tid med små barn, at man så vidt henger med... 

Selv om det er utrolig koselig i jula, så skal jeg innrømme at det skal bli veldig deilig og komme tilbake til hverdagen. Jeg tror det er en liten gutt som også gleder seg litt til å bare ta det rolig hjemme. Få litt mindre variasjon i inntrykkene, og forhåpentligvis komme tilbake til gamle rutiner (vet at dette kan by på en liten utfordring) 

Så imorgen skal jeg ta ned jula, slik at vi kan begynne det nye året uten å måtte begynne å pakke vekk det gamle.

Tusen takk til familie og venner for alle gaver og all den gode maten! Vi er heldige som har dere!

Godt Nyttår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar