tirsdag 30. oktober 2012

3 måneders kontroll og vaksine

Nå er Peter allerede rundet 3 måneders merket, og har derfor vært på kontroll idag. Han smiler og prater alltid med Elisabeth som er vår helsesøster, men idag var han ikke helt med på det... Idag fikk han vaksine!

Jeg synes de er veldig flinke på bvc. De forklarer for oss og for han hva de skal gjøre, og hvorfor de gjør det på den måten. Som idag, Hun ville at Peter skulle vendes mot henne, så når han fikk stikkene så skulle han forbinde "smerten" med ho og ikke med mamma eller pappa. Og etter stikket skulle vi trøste og kose :D Og det har ikke vi noe problemer med i det hele tatt :)

Peter fikk to sprøyter idag, og han var kjempe snill. Noen tårer og minimalt med gråt, så ferdig... modig liten gutt! Så nå er det bare å krysse fingrene for at han ikke får noe feber!

Det som var mest spennede idag var jo å se hvordan målingene ble :P og "lille" gutten min har vokst 3 cm og 500 gram på 2,5 uke... Tror han prøver å konkurere med sine oldeforeldre om hvem som blir størst, for det er jo trots alt noen "kjemper" i denne familien :P

Er enda godt jeg har kjøpt store størrelser på vinterklærne ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar