søndag 21. juli 2013

Carpe diem

Igår hadde jeg og Daniel barnefri og det må utnyttes :-D Det var jo strålende vær og veldig varmt, så vi startet dagen med et dypp i fløghult tjernet. Med deilige 26 grader i vannet, tok det ikke lang tid å komme ut :-)

Etter badinga fant vi ut at vi ville sykle litt. Vi har lenge hatt lyst til å se sandevannet men egentlig ikke hatt tid eller ork, men igår... med ikke varmere enn 28 ºc i skyggen tok vi fatt i syklene og sykklet de 40 minuttene opp dit. Vel framme etter noen skygge og vann pauser kom vi til tjernet :-) Det var ikke like varmt der... BARE 22º der *brrr* ikke var vi alene der heller. Det campet visst noen tyske ungdommer i gapahuken der. Tror nok de hadde gått bohusleden, for sandevannet er det perfekte stoppested på den strekningen.

Vi ble ikke så lenge, før vi tok syklene å vendte snuta hjemmover.

Det er ikke den letteste veien å sykle. Det er mye sand, grus og fjell. Så selv om det ikke er den lengste strekkningen så tar det tid :-)

Når vi var hjemme igjen fresha vi oss opp litt, og fløy litt helikopter før turen gikk til halden. Der var det endelig brettspillkveld med "nerdegjengen" :-P

Vi grillet og koset oss. Kveldens spill ble den forbudte øya og catan. Vi ble ikke ferdige før klokka nærmet seg 2, så da satt vi oss i bilen og lengtet etter puta.

En lang og vel utnyttet dag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar